February 17, 2014

PRODUCT REVIEW: Harum Malam

Assalamualaikum semuaaa!

Entry kali ni dalam bahasa Melayu tau heee.. Sebab apa yang saya cuba nak kongsi kat sini lebih fokus pada market orang Melayu kita, especially wanita. Cuba lihat video di bawah hee.. Maaf sebab suara saya pun serak-serak basah lagi sebab masih belum sihat daripada batuk dan demam ketika saya shoot video ni. 

Jangan salah sangka ya, produk yang saya amalkan sekarang ni iaitu Harum Malam, bukan sahaja untuk wanita yang dah berkahwin. Yang belum pun boleh amalkan untuk tujuan kesihatan wanita secara umum.

 


Haa, ni dia produk yang saya maksudkan. Cara pengambilan, minum satu sudu pagi and malam each, and be awesome! haha.. Seriously, senang.. And sedap pulak tu coz dia ada rasa honey and cam delima sikit. Tapi contents dia memang banyak and kesemuanya bermanfaat. Klik link below to see for yourself :D

WEBSITE : www.harummalam.com
FACEBOOK : https://www.facebook.com/masalahwanita



Di masa akan datang, saya akan share pada awak semua (ya Allah rasa awkward nya tulis dalam BM dengan nada yang formal haha) tentang rutin kesihatan yang saya sekarang ambil. Secara jujurnya, saya memang sekarang ni gila mencari pelbagai suplemen untuk kesihatan tubuh badan saya. Maklumlahhh dah meningkat umur ni haha (macam tua sangattt je :p)

Dan saya juga takkan sesekali share apa-apa di blog saya jika saya sendiri tak agree or tak suka pada sesuatu produk tu. Berdosa tau hehe.. Sebab, saya sebagai pembaca pun kadang tu memang nak cari testimoni yang betul2 asli and jujur, susah nak jumpa :( Jadi saya sangat faham situasi tu. 

So, if awak ada idea tentang apa jua produk kesihatan yang baik yang berada di pasaran, jangan lupa share pada saya jugak tau! :D



Okay bai, saya nak minum satu sudu jus Harum Malam, and nak tido.. tata!
Sorry muka sememeh hehehe.. raw habis muka xpakai mekap XD

Be First to Post Comment !
Hannan Al-Qudsey said...

Assalamualaikum wbt shea. Im the biggest fan of urs even i also wear hijab likes urs..huhu bought shawl from lilmrspokodot same as urs..how about you try jamu seri pengantin pula. Most recommended . 1001 khasiat and all in one bottle. You no need to consume 2 or more product to stay healthy & beauty.

FATEEN DAYANA said...

Kak Shea, you're so cute with your Bahasa Melayu!

FATEEN DAYANA said...

Kak Shea, you're so cute with your Bahasa Melayu!

amal said...

kak shaaaaaa sanagt comel blog dlm bahasa melayu and i love it :)

Syuhadah Mansor said...

The way you talk sebijik time high school hehe anyway everyday buka myamethyst wpun dah berkurun tak jumpa! :-)

hida said...

heheh mcm comel je shea tls BM..first time bc dlm bahasa melayu n skema gila kot ayat2 itu..hahaaahah

Dalila dalila said...

i consume shaklee..and im a member of shaklee..u can go google bout it..its natural product safe and halal..if u wanna know more bout it u may cntact me 0126944315 or email me at n.dalilaj@gmail.com..